Μερικές εβδομάδες από τότε που το Huawei Mate 9 βρέθηκε στην λίστα του Geekbench να τρέχει Android 8.0 Oreo γνωρίζαμε ότι η διανομή του στους κατόχους της συσκευής δεν θα αργούσε.

Τώρα μαθαίνουμε ότι η Κινέζικη εταιρεία ξεκίνησε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα "Oreo" για τη συσκευή. Αν και αυτά είναι εξαιρετικά νέα για τους χρήστες του Mate 9, δυστυχώς οι περισσότεροι δεν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

 

Καταρχήν, μόνο 250 χρήστες θα λάβουν την δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού της εταιρείας που βασίζεται στο Android 8.0 Oreo. Επίσης, το λογισμικό είναι διαθέσιμο μόνο για τις μονάδες που τρέχουν την έκδοση MHA-L29C432B194 του firmware.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το app Beta Friendly User Test από την επίσημη ιστοσελίδα της Κινέζικης εταιρείας και στη συνέχεια να κάνουν sign-in με την Huawei ID τους. Όσοι επιλεχθούν από την Huawei θα λάβουν και την beta έκδοση του “Oreo” ΟΤΑ (Over-The-Air). Όπως και να έχει πάντως, το Android 8.0 Oreo θα βρίσκεται σε λίγο καιρό στις συσκευές των κατόχων του Mate 9.

 

Link.png Site: GSMArena